Werkplezierconsult

  • Wil je je oriënteren op de volgende stap in je loopbaan?
  • Sta je voor een (belangrijke) beslissing en ervaar je keuzestress?
  • Of wil je je communicatie, effectiviteit of tijdmanagement verbeteren?

Het kan zijn dat je hier al een tijd mee rondloopt. Toch is de drempel hoog om naar een loopbaanadviseur of coach te gaan. Een coachingstraject vind je te lang of te kostbaar en het resultaat staat ook dan niet vast. Aan de andere kant lukt het je steeds maar niet om alléén je doel te bereiken. Wat nu?

Kies dan voor een werkplezierconsult!

Tijdens een werkplezierconsult gaan we in 1 à 2 gesprekken samen met jouw vraag of doel aan de slag. In de eerste plaats verhelderen we je doel en scherpen we deze waar nodig aan. Is je doel realistisch en concreet, dan kiezen we de werkvorm die het beste bij je doel past. Met deze werkvorm analyseren we je huidige situatie en komen daarna tot een actieplan. Ook maken we afspraken hoe je verder gaat met dit actieplan. Als je wilt, kan ik je hierbij op verschillende manieren verder begeleiden. Behalve voor loopbaanvragen is een werkplezierconsult ook heel geschikt bij werksituaties die veel energie kosten en veel stress geven. Denk daarbij aan moeizame werkrelaties, conflicten of een te hoge werkdruk.

Een aantal online instrumenten is zeer geschikt voor een werkplezierconsult:

Natuurlijk kun je tijdens een werkplezierconsult ook je CV (Curriculum Vitae) bespreken, je LinkedIn-profiel opstellen of optimaliseren en tips krijgen om effectiever te solliciteren.

Wat kost zo'n consult?

Dat hangt af van de vraag en de tijd, maar vanaf € 150,=. Commpass Coaching is vrijgesteld van btw. 

Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op