Hoe kom jij over op anderen?

Maak nu het Interpersoonlijk Profiel en ontvang eerlijke feedback over hoe jij overkomt op anderen!

Vraag jij je wel eens af:

  • hoe kan ik ervoor zorgen dat andere mensen naar mij luisteren en mijn ideeën serieus nemen?
  • waardoor reageren mensen zo nors op mij?
  • hoe krijg ik meer invloed in mijn werk?
  • wat kan ik doen om wél die loonsverhoging te krijgen?
  • waarom blijven mijn medewerkers zo passief?

In een coachingssessie van ongeveer anderhalf uur krijg je een perfect beeld van hoe je overkomt op anderen en wat je daarin kunt verbeteren voor jezelf.

Werkwijze Interpersoonlijk Profiel

Je vult het wetenschappelijke Interpersoonlijk Profiel in en vraagt drie voor jou belangrijke anderen dit ook voor je te doen. In de nabespreking krijg je aan de hand van de uitslagen een perfect beeld van hoe je overkomt.
Je neemt een persoonlijk advies mee naar huis over hoe je door (misschien een paar simpele) veranderingen meer invloed kunt krijgen en over kunt komen zoals jij wilt.

Communicatiecoaching met Interpersoonlijk Profiel

De kosten van deze test zijn € 285,=. Je krijgt daarvoor een persoonlijke gesprek van 1½ uur, inclusief vragenlijsten voor jou en drie respondenten, een persoonlijke mondelinge rapportage aan de hand van de uitkomsten van Interpersoonlijk Profiel en tips voor versterking van jouw persoonlijke effectiviteit. Aanvullende coachingssessies zijn, indien gewenst, mogelijk.

Voor werkgevers gelden andere tarieven. Mail gerust voor een prijsopgaaf.

Ook voor teams

Ook voor teams is dit Interpersoonlijk Profiel interessant: het brengt namelijk de interactie tussen teamleden heel duidelijk in beeld. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op