Bedrijfsnaam

Commpass met dubbel mm?!

Het is je misschien al opgevallen dat Commpass met twee mm-en wordt geschreven. Het Engelse Compass is toch met 1 m? Dat klopt. De naam is een woordspeling van verschillende woorden die mij aanspreken. Hieronder licht ik de naam Commpass toe.

  • Communicatie en passie; mijn passie gaat uit naar mensen en communicatie, vandaar 2 x m en 2 x s: ‘Commpass‘. Inzicht in de voorkeursstijl van onszelf en de ander leidt tot meer begrip voor elkaar. Goede communicatie is een voorwaarde voor goed lopende trajecten en een positief resultaat daarvan. Zorgvuldigheid vind ik hierin belangrijk. Voor onze klanten en opdrachtgevers zorgt goede communicatie vaak voor een betere werksfeer en het vinden van werk dat aansluit bij iemands talenten.
  • Compassie, compassion; dit woord betekent voor mij ‘met betrokkenheid en geduld’. Dit is de manier waarop ik mijn werk doe en met mijn cliënten omga. Ook kan meer compassie op het werk een betere sfeer opleveren én een hogere productiviteit.
  • Kompas; een kompas heb je nodig als je in een onbekende omgeving bent. Je gebruikt een kompas om je koers te bepalen, om te kijken of je de goede koers hebt om uit te komen bij je doel. Je kunt je eigenschappen, kwaliteiten en talenten zien als een kompas. Die bepalen welke doelen je kunt bereiken en welke koers je kunt varen. Hoe is het met jouw kompas gesteld?  Weet jij wat jouw doelen zijn? En vaar je de juiste koers?

"Leven is het lef om van koers te veranderen"

Neem contact op