Gratis loopbaancheck voor werkende 45-plussers (ook voor ZZP-ers)

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week in loondienst of als ZZP-er? Klik dan hier voor meer informatie.

Intodrives Drijfverenscan

Drijfveren

Intodrives Drijfverenscan

De Intodrives Drijfverenscan geeft inzicht in drijfveren en weerstanden en laat zien welke omgeving daarbij past. Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van een drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor kunnen we in een traject snel vooruitgang boeken.

De drijfverenscan van Intodrives is een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag. De drijfverenscan zet ik onder andere in bij:

  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag
  • Ontwikkelassessments
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke ontwikkeling

Een overzicht van toepassing, beknopte rapportage en resultaten voor individuele trajecten vind je in een infographic: Intodrives-drijfverenscan-infographic-individueel.

Meer informatie over de theorie achter de Intodrives Drijfverenscan vind je hier.

Teams

Ook gebruik ik de drijfverenscan voor het trainen van teams. Het is een zeer bruikbaar instrument, bijvoorbeeld bij het verbeteren van communicatie en samenwerking.

Ieder teamlid vult de drijfverenscan in. Hierna volgt een teamtraining waarbij de individuele profielen van alle leden tot één groepsprofiel wordt gemaakt. Door de combinatie van de individuele profielen en het teamprofiel, krijgt het team zicht op kwaliteiten, sterke en minder sterke punten van het team. Onderwerpen waarbij ik de drijfverenscan gebruik zijn onder andere verbeteren van de samenwerking en het maken van de overstap richting zelfsturende teams.

Een overzicht van toepassing, beknopte rapportage en resultaten voor individuele trajecten vind je in een infographic: Intodrives-drijfverenscan-infographic-teams.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Indien dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik de drijfverenscan graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking.

Bestellen

Je kunt bij Commpass Coaching een Intodrives drijfverenscan met een persoonlijke rapportage en professionele individuele nabespreking boeken voor € 285,= excl. btw. Dit kun je doen door op de onderstaande knop te klikken en je gegevens in te vullen. Ik stuur je dan een factuur en na de betaling hiervan ontvang je een link naar de drijfverenscan.