Diensten

Werkplezier

Commpass Coaching werkt vanuit Commpass model. Hierin zijn mens & werkplezier het uitgangspunt. De diensten van Commpass Coaching komen voort uit dit Commpass model. In het ‘Noorden’ en ‘Zuiden’ gaat het om aspecten van werkplezier die vooral te maken hebben met loopbaancoaching, zoals het ontdekken van je kwaliteiten & talenten en de zingeving: wat betekent werk voor je, welke waarden wil je vorm geven in je werk?

Het ‘Westen’ en ‘Oosten’ staan voor het interpersoonlijke aspect van werk en werkplezier: in wat voor organisatie werk je en hoe zijn de relaties op het werk? Daarbij gaat het vooral om communicatiecoaching om je werkrelaties te verbeteren. Hierbij maak ik onder meer gebruik van het DISC model en de Roos van Leary.

Andere diensten

Bij een werkplezierconsult gaat het om één of twee gesprekken waarbij een afgebakende vraag centraal staat die met één van de aspecten in het model te maken heeft. Eventueel in combinatie met één of meer assessments.

Soms zijn er blokkades in een mensenleven die niet verdwijnen. Deze komen soms voort uit eerdere gebeurtenissen, soms zelfs vanuit het verre verleden. Ze komen door herinneringen in de hersenen waar we ons vaak niet eens bewust van zijn, maar die ons wel beïnvloeden. Daar is brainspotting geschikt voor.

Je kunt bij Commpass Coaching vrijblijvend en zonder kosten met mij en mijn werkwijze kennismaken. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 1 uur.

Nieuwsbrief

Sharing is caring!

Neem contact op