Meer werkplezier (loopbaancoaching)

  • Wat zijn mijn kwaliteiten, mijn talenten?”
  • “Wat voor werk past nu echt bij mij?”
  • “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat…”
  • “Wat moet ik nu kiezen, ik vind zoveel dingen leuk..”
  • “Ik heb jarenlang thuis voor mijn gezin gezorgd, hoe zet ik nu de stap naar werk?”
  • “Welke concrete stappen zijn nodig om mijn wensen te realiseren?”
  • “Welke opleiding kan ik het beste kiezen?”
  • “Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief en aan welke eisen moet een CV voldoen?”
  • “Helpt loopbaancoaching mij echt om ander werk te vinden?”

Herken je je in deze vragen?

Ben je ook op zoek naar de plek waar jij het meeste tot je recht komt? En waar je met plezier werkt en je verder kunt ontwikkelen? Niet altijd hoeft dat bij een andere werkgever en/of in een andere baan. Soms kun je met een paar aanpassingen weer genieten van je werk! Met loopbaancoaching vind je jouw weg in je loopbaan en op de arbeidsmarkt, en heb je binnen afzienbare tijd weer werkplezier!

Commpass Coaching helpt jou met loopbaancoaching aan meer werkplezier

In een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar en komen jouw vragen aan de orde. Daarna bepalen we samen of en hoe we verder gaan. Afhankelijk van je vraag zijn bij loopbaancoaching korte en langere loopbaantrajecten mogelijk.

Verschillende werkvormen

Deze werkvormen bestaan onder meer uit online loopbaaninstrumenten (o.a. de DISC Persoonlijkheidsanalyse en de Intodrives Drijfverenscan), schrijfopdrachten, spellen, een creatieve workshop, en andere huiswerkopdrachten. Belangrijk vind ik daarin dat we vooral aandacht besteden aan het ontdekken van jouw kernkwaliteiten en je valkuilen, je  interesses en drijfveren, en jouw eventuele belemmerende overtuigingen. Bij de stappen daarna gaat het vooral om lef en doorzettingsvermogen, waarbij ik je graag de nodige ondersteuning bied.

Wil jij je graag in korte tijd oriënteren op jouw loopbaan? Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in waar die gevoelens van onvrede vandaan komen. Kijk dan eens of een werkplezierconsult bij jouw vraag past. Voor sommige vragen kan dit al het gewenste inzicht geven. Ik adviseer je daarin graag. Kijk ook eens bij de boekentips als je liever (eerst) zelf aan de slag wilt met je loopbaan. Hier vind je een aantal boeken over studie- en beroepskeuze, solliciteren en het gebruik van sociale media daarbij. Deze boeken zijn direct te bestellen bij de boekhandel.

Werkgevers

Voor werkgevers biedt Commpass Coaching een korte loopbaanscan of uitgebreid loopbaanonderzoek aan. Ook een individueel outplacementtraject is mogelijk. Neem gerust contact op met Commpass Coaching voor de mogelijkheden.

Zie verder Betere werkrelaties voor onder meer DISC-trainingen en workshops en/of 360 graden feedback met de Roos van Leary.

Commpass Coaching is Register Loopbaanprofessional en hanteert de gedragscode van Noloc.

Neem contact op