Over mij

Mijn naam is Eef Huiser-van der Elst. Mijn loopbaan was lange tijd een zoektocht. Ik heb een brede interesse en pak allerlei dingen snel op. Toch duurde het een tijd voordat ik mijn ‘ding’ gevonden had. Het kernkwadrant was al jaren één van mijn favoriete onderwerpen. In een loopbaantraject maakte ik kennis met het DISC® persoonlijkheidsprofiel en daarmee vielen vele puzzelstukjes op hun plaats. Sinds 2004 gecertificeerd DISC-trainer en coach. Over DISC kun je meer lezen bij DISC persoonlijkheidsanalyse.

Loopbaanadviseur

Vervolgens werd ik loopbaanadviseur bij een werving- en selectiebureau. Ik had het werk gevonden waar ik (nog steeds) écht blij van word! Hierna heb ik als trajectbegeleider bij gemeentes gewerkt met cliënten met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Ik heb in 2009 de Post-HBO Loopbaanbegeleiding gedaan en sinds 2011 ben ik Noloc Erkend Loopbaanprofessional. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en zorgvuldigheid. Hierop kun je me dan ook altijd aanspreken. Het meest succesvol ben ik in het coachen van mensen met een HBO / WO achtergrond. Zelf heb ik overigens aan de Universiteit Utrecht Algemene Letteren / Communicatiekunde gestudeerd.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Je zult weer stralen

Het is mijn passie om mensen inzicht te geven in hun persoonlijke kwaliteiten en te ondersteunen bij de volgende stappen die ze zetten om hun doel te bereiken. Ik wil jou (weer) laten stralen, zowel in je werk als in je privéleven! Niet altijd is hiervoor een andere baan nodig. Soms kun je taken in je eigen functie wisselen of afstoten, je kunt anders leren omgaan met een situatie en effectiever leren communiceren met anderen, zodat je weer plezier krijgt in je werk. Wil je toch baan te veranderen, dan geef ik je handvatten om dat te bereiken. Zit je in een outplacementtraject, dan begeleid ik je ook bij het zoeken naar werk dat bij je past.

Prettige communicatie geeft meer werkplezier

Het leren begrijpen van jezelf en de ander, en meer waardering op te brengen voor elkaar, heeft voor mij veel te maken met prettig functioneren. Op het werk geeft een betere onderlinge communicatie en goede samenwerking meer werkplezier én meer productiviteit. Daarom coach ik teams om beter met elkaar te communiceren en samen te werken. Het DISC-model werkt daarin heel verhelderend, is krachtig en toegankelijk voor iedereen. Met DISC snap je beter waarom het soms ingewikkeld is om met anderen te communiceren en samen te werken en leer je hoe je elkaar aanvult met ieders sterke punten. Indien gewenst kan ik ook andere tools inzetten voor dit doel.

Samenwerking met andere deskundigen

Waar dat gewenst en nodig is, werk ik samen met andere deskundigen, zoals collega’s, maar ook met specialisten op het gebied van gezondheid en financiën. Door mijn grote netwerk kan ik anderen raadplegen en wanneer nodig inschakelen.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op