Tijdens Corona-crisis: ook online coaching en online brainspotting mogelijk bij Commpass Coaching!

Behoefte aan coaching of meer rust in je hoofd? Ik bied in deze crisistijd online coaching en/of online brainspotting aan. Stuur mij een mail of bel mij voor meer informatie (welkom@commpasscoaching.nl / 06-40718240).

DISC® Persoonlijkheidsanalyse

DISC® Persoonlijkheidsanalyse

De kracht van een DISC Persoonlijkheidsanalyse zit in de eenvoud en toepasbaarheid van het instrument. Hierdoor krijg je razendsnel inzage in jezelf. In een één-op-één sessie van 90 minuten word je je bewust van jouw sterke kanten en op welke manier je deze inzet. Ook onderken je jouw zwakkere kanten en leer je hier beter mee omgaan. Aan het eind van de sessie heb je praktische handreikingen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Meer informatie over  het DISC model vind je hier.

Aanpak en resultaten

Voorafgaand aan de sessie vul je online de DISC Persoonlijkheidsanalyse in. Tijdens de sessie nemen we samen de resultaten van de rapportage door. Je leert onder meer:

  • Welke DISC gedrags- en communicatiestijl je het meest gebruikt.
  • Wat jouw sterke en zwakke kanten zijn.
  • Hoe je reageert op je omgeving en op stress.
  • Wat je van nature vermijdt en waardoor je gemotiveerd wordt.
  • Hoe jouw ideale (werk)omgeving eruit ziet.

Meer informatie

Een DISC® Persoonlijkheidsanalyse duurt 90 minuten en vindt plaats in Nijkerk. De kosten zijn € 225,- exclusief btw en inclusief uitgebreide DISC rapportage.  De DISC Persoonlijkheidsanalyse kan tevens deel uitmaken van een uitgebreider coachingstraject.

Communicatiecoaching_werkplezierWil je meer informatie of een afspraak maken voor een DISC Persoonlijkheidsanalyse? Klik dan op de onderstaande button.