Hoe overleef je die lastige collega?

Lastige collega? Een andere baan is niet altijd nodig

Soms heb je een collega die jou het bloed onder de nagels vandaan haalt. Of één die je als knap lastig ervaart. Je overweegt te solliciteren naar een andere baan, al vind je je baan echt super. Maar beter is te leren hoe je met zo’n lastige collega omgaat. Een andere baan is echt niet altijd nodig! Bekijk dit filmpje en zie hoe Commpass Coaching jou hierbij kan helpen.

Wil je meer weten? Kijk dan bij mijn dienst Betere werkrelaties en lees het artikel ‘Hoe kom jij over op anderen?’. Ik help je graag, en met succes, beter met zo’n lastige collega om te gaan! Maak een afspraak via de knop hieronder of neem telefonisch contact met mij op voor meer informatie: 06-40718240.

[button text=”Maak een afspraak” link=”https://commpasscoaching.nl/contact-form/” style=”primary” size=”normal” target=”_blank” display=”inline” icon=”no”]

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Sharing is caring!

Neem contact op