Werkplezier workshops

Wat is het mooi als werk een plek is waar je graag bent! Als jij regelmatig met tegenzin naar je werk gaat, of er niet aan moet denken dat je dit werk nog 20 jaar blijft doen, dan is het tijd om daar iets aan te doen. In deze workshops ontdek je wat je kunt doen om je werkplezier te vergroten, al dan niet samen met collega's. Door de spelvorm kom je van hoofd naar hart, van verstand naar gevoel en krijg je nieuwe ideeën voor het vergroten van jouw werkplezier.

Waar kom jij je bed voor uit?
vrijdag 15 januari 2016
van 9.30 – 12.00 uur

Waar kom jij je bed voor uit?

In deze workshop ga je aan de slag met vragen als: wat wil ik, waar ben ik graag mee bezig en waar krijg ik energie van. Daarna ga je kijken naar de vraag: wat heb ik nodig om prettig en goed te kunnen functioneren en welke belemmerende overtuigingen heb ik, oftewel: wat weerhoudt me ervan om te doen wat ik graag doe. Je ontdekt hoe je deze belemmerende overtuigingen kunt overwinnen.

Het lijkt in deze tijd een luxe om werk te doen wat je leuk vindt. Maar voor werk wat je met plezier doet, ga je graag je bed uit. Dat is prettig voor je collega’s en voor je baas, en natuurlijk ook voor jezelf.

Schrijf je in

FvdS_EEF_MGL7333Van wens naar werkelijkheid
vrijdag 19 februari 2016
van 9.30 – 12.00 uur
Heb jij een droom die je wilt realiseren, maar loop je vast in dit proces? Of wil je een doel bereiken, en heb je behoefte aan een sparringpartner? Dan is de workshop ‘Van wens naar werkelijkheid’ misschien iets voor jou. Tijdens deze workshop ga je in tweetallen aan de slag met de ideale toolkit voor succes: het SuccesManagementSpel. Je doorloopt om de beurt de de cyclus ‘Dromen – Denken – Durven – Doen’.

Aan het eind van de workshop heb je een concreet stappenplan waarmee je jouw kans op succes sterk vergroot!

Schrijf je in

AanTafel (gratis!): Doelgesprek
vrijdag 18 maart 2016
van 9.30 – 10.30 uur
AanTafel_WOMEN Inc

AanTafel is een initiatief van vrouwennetwerk WOMEN Inc. waarmee vrouwen elkaar versterken door letterlijk aan tafel te gaan. Onder begeleiding van een gespreksleider kom je erachter hoe jij een volgende stap kunt zetten. Je krijgt (en geeft) advies & steun en maakt kennis met andere vrouwen. Er zijn drie soorten gesprekken: Doelgesprek, Lefgesprek en Netwerkgesprek. Op 18 maart is het Doelgesprek. Het Lefgesprek en het Netwerkgesprek zullen later in 2016 plaatsvinden.

Doelgesprek/Jump Movement (in samenwerking met JUMP Movement)

Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. Het doelgesprek duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats bij Commpass Coaching.

Schrijf je in

 

Kosten
Deelname aan een werkplezierworkshops kost € 60,50 incl. 21% btw. Als je op dit moment een WW-uitkering hebt, dan betaal je voor een workshop € 55,= incl. 21% btw.

De 'AanTafel' gesprekken volgens de WOMEN Inc. methode zijn gratis.

Locatie
A la Mer, Industrieweg 1 in Lemmer (aan het strand, tegenover de Beachclub Lemmer).