Gratis loopbaancheck voor werkende 45-plussers (ook voor ZZP-ers)

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week in loondienst of als ZZP-er? Klik dan hier voor meer informatie.

Workshop ‘Vergroot je werkgeluk!’

Je hebt een prima baan, maar af en toe ben je het ook wel eens flink zat. Je zou best wel wat anders willen, maar ja, solliciteren is ook weer zo wat en zo erg is je huidige baan ook weer niet.

Als je dit herkent, en het ziet zitten om met minimale inspanning meer voldoening in je baan te krijgen, nodig ik je uit voor de workshop ‘Vergroot je werkgeluk’!

Tijdens deze workshop onderzoek je waar jij plezier aan beleeft in je werk en wat je kunt verbeteren. Een andere baan is namelijk echt niet altijd nodig. Want wat zou jouw werkgeluk vergroten? Hoe kun jij meer inzicht krijgen in jouw werkplezier? En wat kun je zelf doen?

Deze workshop is bedoeld voor jou:

  • als je meer voldoening wilt hebben in je werk en wilt ontdekken wat daarvoor nodig is;
  • als je zelf meer invloed wilt hebben op je werkplezier;
  • als je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan en wilt weten waar je het beste op kunt letten.

We werken met een interactieve werkvorm waarbij we kijken naar je werkmotieven en naar prettig en minder prettig gedrag in je werkomgeving.

De workshop vindt plaats in de Week van het Werkgeluk van 23 – 27 september en wordt georganiseerd door Commpass Coaching, wegwijzer naar werkplezier en de Talent Academy van Avouch. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Praktische gegevens

Wanneer: maandag 23 september van 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur .

Waar: in het pand van Avouch, Huis van Barmhartigheid aan de Stationsstraat 2B in Ermelo. Je kunt parkeren op het grote parkeerterrein bij de Albert Heijn.

Kosten: geen, aanmelden wordt op prijs gesteld.

Aanmelden en informatie:

Eef Huiser-van der Elst, Commpass Coaching: tel. 06-40718240 welkom@commpasscoaching.nl
Arie Rietveld, Avouch: tel. 06-53667041 of 033 4690117 advies@avouch.nl