Welkom bij Commpass Coaching!

Training Een professioneel LinkedIn profiel op maandag 1 februari van 19.30 - 22.00 uur

Commpass Coaching biedt coaching en training voor werk en loopbaan.
Dit kan zijn loopbaancoaching, reïntegratie en outplacement, maar ook teamcoaching voor effectievere communicatie en productievere samenwerking. Het gewenste doel is dat werk een plek is waar je graag bent!

Ben je HR-adviseur of leidinggevende, en zoek je een coach die het beste uit je medewerkers haalt, kijk dan onder het kopje Bedrijven en/of Teamcoaching.

Commpass Coaching

Mijn naam is Eef Huiser-van der Elst.
Ik help mensen die worstelen met hun werk:

  • ze gaan al langere tijd met tegenzin naar hun werk;
  • ze kunnen niet meer in hun werk terecht door ziekte, handicap of (dreigend) ontslag;
  • ze willen beter omgaan met situaties op het werk;
  • ze willen graag werk doen waar ze plezier in hebben.

 

Ook voor werkgerelateerde vragen kun je bij Commpass Coaching terecht.
Denk daarbij aan ziekteverzuim, voorkomen van burnout, en persoonlijke effectiviteit & communicatie op het werk. En niet altijd is een andere baan het gewenste resultaat!

Wie maken gebruik van de diensten van Commpass Coaching?

  • Particuliere cliënten: mensen die de begeleiding zelf betalen.
  • Medewerkers die de begeleiding vergoed krijgen door de werkgever (bijvoorbeeld vanuit een CAO of een fonds).
  • Bedrijven.

Commpass met dubbel mm?!
Het is je misschien al opgevallen dat Commpass met twee mm-en wordt geschreven. Het Engelse Compass is toch met 1 m? Dat klopt. De naam is een woordspeling van verschillende woorden die mij aanspreken. Hieronder licht ik de naam Commpass toe.

  • Communicatie en passie; mijn passie gaat uit naar de communicatie tussen mensen. Inzicht in de voorkeursstijl van onszelf en de ander leidt tot meer begrip voor elkaar. Goede communicatie is een voorwaarde voor goed lopende trajecten en een positief resultaat daarvan. Zorgvuldigheid vind ik hierin belangrijk. Voor onze klanten en opdrachtgevers zorgt goede communicatie vaak voor een betere werksfeer en het vinden van werk dat aansluit bij iemands talenten.
  • Compassie, compassion; dit woord betekent voor mij 'met betrokkenheid en geduld'. Dit is de manier waarop ik mijn werk doe en met mijn cliënten omga. Ook kan meer compassie op het werk een betere sfeer opleveren én een hogere productiviteit.
  • Kompas; een kompas heb je nodig als je in een onbekende omgeving bent. Je gebruikt een kompas om je koers te bepalen, om te kijken of je de goede koers hebt om uit te komen bij je doel. Je kunt je eigenschappen, kwaliteiten en talenten zien als een kompas. Die bepalen welke doelen je kunt bereiken en welke koers je kunt varen. Hoe is het met jouw kompas gesteld?  Weet jij wat jouw doelen zijn? En vaar je de juiste koers?

"Leven is het lef om van koers te veranderen"

Bij Commpass Coaching kun je terecht om te checken of je nog op de juiste koers zit, als je van koers wilt veranderen en voor adviezen bij een koersverandering (bijvoorbeeld sollicitatiebegeleiding).

Ook als je werk bij je past, maar de communicatie met collega's of leidinggevende loopt niet naar wens, ben je bij Commpass Coaching aan het juiste adres.

Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Hartelijke groet,
Eef Huiser-van der Elst