Speel ‘ns een spel

Onder het motto ´Speel ‘ns een spel!´ verzorgt Commpass Coaching workshops op aanvraag voor teams, een verjaardag of jubileum met als doel jezelf en anderen beter te leren kennen. Daarnaast geeft Commpass Coaching workshops met open inschrijving en individuele spelsessies.

Hieronder een paar voorbeelden van de spellen die Commpass Coaching gebruikt voor workshops en spelsessies:

■  Inspiratiespel
De bedoeling van het Inspiratiespel is je met anderen in gesprek te brengen over hetgeen je inspireert, van binnenuit motiveert. Wat doe je graag in werk en vrije tijd? Waar krijg je energie van? En: wat heb je nodig om prettig en goed te functioneren? Wat weerhoudt je om te doen wat je het liefste zou doen?

Bestel het spel direct via Bol.com:

 ■  Spelen met talenten
Spelen met talenten bevat een schat aan doordachte loopbaanvragen, waarmee je op een originele en speelse manier ontdekt wat je kunt en wat je wilt. Ook formuleer je concrete acties om aan je doel te werken.

Bestel het spel direct via Bol.com:

■  Blik op jong talent (voor jongeren van 14-20 jaar)
Blik op jong talent helpt jongeren bij het maken van een goede studie- en beroepskeuze. Met de prikkelende vragen uit dit spel ontdekken jongeren op een leuke en laagdrempelige manier waar ze aanleg voor hebben en hoe ze hun toekomst willen vormgeven. Na het spelen van dit spel kunnen ze moeiteloos hun talenten, wensen en sterke kanten onder woorden brengen.

Bestel het spel direct via Bol.com:

■  Persoonlijke APK-spel
Iedereen met een auto weet dat een APK-beurt minimaal 1 keer per 2 jaar verplicht is. Wat zou het effect zijn als we ook zelf regelmatig een Algemene Periodieke Keuring ondergaan? Je kunt het APK-spel onder begeleiding van een coach spelen, alleen of samen met collega’s, vrienden en/of familie. Ontdek aan de hand van het APK-spel hoe je jouw wensen en doelen op het gebied van werk en/of privé kunt bereiken. De vragen in dit spel geven inzicht in je verlangens, denkpatronen en behoeftes. Na afloop heb je nieuwe inzichten en actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Een waanzinnig leuk en plezierig spel waarbij de deelnemers alleen maar kunnen winnen!

Bestel het spel direct op bol.com:

Ook met lunch of high-tea mogelijk
De spellen zijn zowel te spelen in groepen als individueel, zowel gericht op werk als privé. Het is tevens mogelijk om er een lunch of high-tea bij te regelen. Tarieven op afspraak verkrijgbaar.

Bel of mail gerust als je interesse en/of vragen hebt! En kijk ook eens op de website http://www.despellenmakelaar.nl voor meer informatie over spellen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

APK logo