Behoefte aan (loopbaan)coaching of meer rust in je gedachten? Ik bied in deze crisistijd online coaching en/of online brainspotting aan. Stuur mij een mail of bel mij voor meer informatie (welkom@commpasscoaching.nl / 06-40718240).

Speedcoaching

Speedcoaching voor als je minder geld hebt voor loopbaanbegeleiding

 

  • Wil je je oriënteren op de volgende stap in je loopbaan?
  • Sta je voor een (belangrijke) beslissing en ervaar je keuzestress?
  • Of wil je je communicatie, effectiviteit of tijdmanagement verbeteren?

Het kan zijn dat je hier al een tijd mee rondloopt. Toch is de drempel hoog om naar een loopbaanadviseur of coach te gaan. Een coachingstraject vind je te lang of te kostbaar en het resultaat staat ook dan niet vast. Aan de andere kant lukt het je steeds maar niet om alléén je doel te bereiken. Wat nu?

 

Kies dan voor speedcoaching!

SpeedcoachingBij speedcoaching gaan we in 1 à 2 gesprekken samen met jouw vraag of doel aan de slag. In de eerste plaats verhelderen we je doel en scherpen we deze waar nodig aan. Is je doel realistisch en concreet, dan kiezen we de werkvorm die het beste bij je doel past. Met deze werkvorm analyseren we je huidige situatie en komen daarna tot een actieplan. Ook maken we afspraken hoe je verder gaat met dit actieplan. Als je wilt, kan ik je hierbij op verschillende manieren verder begeleiden.

Een aantal online instrumenten is zeer geschikt voor speedcoaching:

Natuurlijk kun je tijdens speedcoaching ook je CV (Curriculum Vitae) bespreken, je LinkedIn-profiel opstellen of optimaliseren en tips krijgen om effectiever te solliciteren.

Wat kost speedcoaching?

Dat hangt af van de vraag en de tijd, maar vanaf € 175,= excl. btw (inclusief materiaal en nabespreking). Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.