Ontwikkeladvies 45-plussers

Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Vraag jij je wel eens af hoe je huidige werk er over 10 jaar uit zal zien? Kun je jouw huidige werk tot jouw pensioen volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? En hoe houd je je werk leuk? Zou je nog wel iets anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Vrijwillig en in een veilige omgeving

Het ontwikkeladvies voor 45-plussers geeft je de mogelijkheid om in een veilige omgeving en zonder verplichtingen met een loopbaanadviseur over deze vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Deelname is volledig op vrijwillige basis. Wat in de gesprekken wordt besproken, blijft tussen jou en de adviseur. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten uit het Ontwikkeladvies. Je hoeft niet zelf de subsidie aan te vragen, dat doet de loopbaanadviseur.

Maak een afspraak

Ben je 45 jaar of ouder en werkzaam in één van de onderstaande beroepsgroepen? Maak dan gebruik van deze subsidieregeling en ga met Commpass Coaching in gesprek over jouw toekomstige loopbaan. Het ontwikkeladvies heeft als doel jou een reëel beeld te geven van het toekomstperspectief in jouw huidige werk, zodat je meer regie over je loopbaan kunt nemen.

Beroepsgroepen

Het ontwikkeladvies is bedoeld voor werknemers vanaf 45 jaar die gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn in één van de volgende beroepsgroepen:

  • secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten*; 
  • werkenden in de cateringbranche; 
  • werkenden in de detailhandel en in fysieke winkels in de reisbranche; 
  • gemeenteambtenaren; 
  • buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers*;
  • schoonmakers*; 
  • werkenden in het primair onderwijs; 
  • werkenden in het middelbaar beroepsonderwijs; 
  • ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

*Niet in dienst binnen de sector Zorg & Welzijn of sector Rijk.

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kunt doen of als er al een ontslag-/reorganisatieregeling van kracht is, kun je niet deelnemen. Je kunt dan wel gebruik maken van de diensten onder loopbaancoaching (bijvoorbeeld outplacement).

Ontwikkeladvies 45-plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5.723 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>