Ontwikkeladvies 2.0

Info over Ontwikkeladvies 2020

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders. Vanaf 1 augustus kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Hiermee krijg je beter zicht op de jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door en zijn mogelijk voor werkenden én werkzoekenden tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd. Het Ontwikkeladvies 2.0 is tot eind 2020 beschikbaar of eerder, als de subsidiepot leeg is.

Wil jij tot je pensioen gezond en met plezier blijven werken? Volg dan kosteloos een ontwikkeltraject bij Commpass Coaching. Ik zorg voor de registratie en de subsidieaanvraag, daar hoef je dus zelf niets voor te doen (behalve een aantal formulieren invullen).

Hoe ziet het Ontwikkeladvies eruit?

Een Ontwikkeltraject bestaat uit minimaal 4 uur begeleiding én een arbeidsmarktscan. De begeleidingsgesprekken kunnen zowel offline in Nijkerk als online plaatsvinden, afhankelijk van jouw wensen. Vooraf bel ik je graag voor een korte kennismaking en het plannen van een afspraak.

Onderwerpen die tijdens de ontwikkeladviesgesprekken aan bod komen, zijn:

  • situatieschets, arbeidsmarktscan en bewustwording van jouw situatie en toekomstperspectieven
  • persoonsprofiel, waaronder competenties, kwaliteiten, vaardigheden en voorwaarden zoals arbeidsuren, reistijd, locatie en dergelijke
  • toekomstoriëntatie
  • advies over financiële, persoonlijke en rechtspositionele consequenties en zicht op instanties of websites waar kennis over deze zaken te vinden is.

Meld je aan

Als je geïnteresseerd bent in het Ontwikkeladvies, vul dan je gegevens in via het onderstaande contactformulier. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Meer informatie kun je onder meer vinden op de website Hoe werkt Nederland.