Noloc Week van de loopbaan

Advertentie Week van de Loopbaan 2019

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan maar weet je niet welke richting? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom het zinnig is advies te vragen bij je loopbaanontwikkeling. Het geeft energie als je weet waar je focus ligt. Al je bedenkt dat je gemiddeld ruim 50.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft. In de Noloc Week van de Loopbaan kun je kosteloos in gesprek met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt.

Heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een deskundige en ervaren loopbaancoach? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvende kennismaking tijdens de Noloc Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september. Stuur een mail naar welkom@commpasscoaching, of bel direct naar Eef Huiser-van der Elst: 06 - 40 71 82 40. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Zoek je liever dichterbij jouw woonplaats een loopbaancoach? Kijk dan op noloc.nl/wvl voor een loopbaanprofessional bij jou in de buurt.