Jouw sterke punten (deel 4): herkenning

3. Verborgen talenten

Wat is jouw (verborgen) talent?!

Het kan zijn dat je iets erg leuk vindt om te doen, maar je hebt nog te weinig kans gehad om je er verder in te ontwikkelen. Hierdoor zie je niet dat het al een sterk punt van je is. Als je je ontwikkelt op het gebied wat je heel erg leuk vindt, bijvoorbeeld door cursussen of door coaching, dan kan het sterke punt zich heel snel verder ontwikkelen.

Misschien heb je een tijd niet gewerkt door werkloosheid of ziekte. Dan kan het zijn dat je niet meer precies weet wat jouw sterke punten zijn. Misschien vind je het leuk om te schrijven, maar omdat je het te weinig doet,ben je er niet snel tevreden over. Door cursussen kun je je schrijfvaardigheid verbeteren, waardoor je nóg meer plezier krijgt én er nog beter in wordt. Ik vond het zelf altijd erg leuk om veel mensen te leren kennen, maar omdat ik het nu voor mijn bedrijf veel doe, merk ik dat het een sterk punt van me is.

One comment on “Jouw sterke punten (deel 4): herkenning

  1. Hi Eef,
    Leuk hoe je de plaatjes erbij hebt! Maakt het erg aantrekkelijk!
    Liefs from your little sister, Norja 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7.819 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.