Vanaf begin augustus 2020: Ontwikkeladvies voor werkenden én werkzoekenden. Meer info volgt! Vul nu vast het contactformulier in, dan stuur ik je rond 10 augustus de informatie over het Ontwikkeladvies.

Hoe kom jij over op anderen?

Doe nu de Interpersoonlijkheidstest en ontvang eerlijke feedback over hoe jij overkomt op anderen!

Vraag jij je wel eens af:

  • hoe kan ik ervoor zorgen dat andere mensen naar mij luisteren en mijn ideeën serieus nemen?
  • waardoor reageren mensen zo nors op mij?
  • hoe krijg ik meer invloed in mijn werk?
  • wat kan ik doen om wél die loonsverhoging te krijgen?
  • waarom blijven mijn medewerkers zo passief?

In een coachingssessie van ongeveer anderhalf uur krijg je een perfect beeld van hoe je overkomt op anderen en wat je daarin kunt verbeteren voor jezelf.

Werkwijze Interpersoonlijkheidstest

Je vult de wetenschappelijke Interpersoonlijkheidstest in en vraagt drie voor jou belangrijke anderen dit ook voor je te doen. In het gesprek krijg je aan de hand van de uitslagen een perfect beeld van hoe je overkomt.
Je neemt een persoonlijk advies mee naar huis over hoe je door (misschien een paar simpele) veranderingen meer invloed kunt krijgen en over kunt komen zoals jij wilt.

Interpersoonlijkheidstest

De kosten van deze test zijn € 225,= excl. 21% btw. Je krijgt daarvoor een persoonlijke gesprek van anderhalf uur, inclusief vier testen, een persoonlijke mondelinge rapportage aan de hand van de uitkomsten van de testen en tips voor versterking van jouw persoonlijke effectiviteit. Aanvullende coachingssessies zijn, indien gewenst, mogelijk.

Ook voor teams

Ook voor teams is deze test interessant: het brengt namelijk de interactie tussen teamleden heel duidelijk in beeld. Meer informatie voor de communicatie en samenwerking in teams vind je bij de dienst 'Teamcoaching'.