Behoefte aan (loopbaan)coaching of meer rust in je gedachten? Ik bied in deze crisistijd online coaching en/of online brainspotting aan. Stuur mij een mail of bel mij voor meer informatie (welkom@commpasscoaching.nl / 06-40718240).

Hoe kom jij over op anderen?

Doe nu de Interpersoonlijkheidstest en ontvang eerlijke feedback over hoe jij overkomt op anderen!

Vraag jij je wel eens af:

  • hoe kan ik ervoor zorgen dat andere mensen naar mij luisteren en mijn ideeën serieus nemen?
  • waardoor reageren mensen zo nors op mij?
  • hoe krijg ik meer invloed in mijn werk?
  • wat kan ik doen om wél die loonsverhoging te krijgen?
  • waarom blijven mijn medewerkers zo passief?

In een intensief gesprek van anderhalf uur krijg je een perfect beeld van hoe je overkomt op anderen en wat je daarin kunt verbeteren voor jezelf.

Werkwijze Interpersoonlijkheidstest

Je vult de wetenschappelijke Interpersoonlijkheidstest in en vraagt drie voor jou belangrijke anderen dit ook voor je te doen. In het gesprek krijg je aan de hand van de uitslagen een perfect beeld van hoe je overkomt.
Je neemt een persoonlijk advies mee naar huis over hoe je door (misschien een paar simpele) veranderingen meer invloed kunt krijgen en over kunt komen zoals jij wilt.

Interpersoonlijkheidstest

De kosten van de interpersoonlijkheidstest zijn € 225,= excl. 21% btw. Je krijgt daarvoor een persoonlijke gesprek van anderhalf uur, inclusief vier testen, een persoonlijke mondelinge rapportage aan de hand van de uitkomsten van de testen en tips voor versterking van jouw persoonlijke effectiviteit. Aanvullende coachingssessies zijn, indien gewenst, mogelijk.

Interpersoonlijkheidstest in teams

Ook voor teams is een interpersoonlijkheidstest interessant: het brengt namelijk de interactie tussen teamleden heel duidelijk in beeld. Meer informatie voor de communicatie en samenwerking in teams vind je bij de dienst 'Teamcoaching'.