Een professioneel LinkedIn profiel

Ontvang schriftelijke feedback op jouw LinkedIn profiel
maandag 2 februari van 19.30 – 22.00 uur

LinkedIn schriftelijke feedbackDeze training is bedoeld voor werkende professionals (in loondienst of als ondernemer) die al een LinkedIn profiel hebben, maar graag willen weten hoe ze dit optimaal kunnen inzetten. Vaak is de gedachte dat je LinkedIn alleen actief gebruikt als je op zoek bent naar ander werk, al is dat natuurlijk wel één van de vele mogelijkheden. Je kunt LinkedIn echter ook heel goed gebruiken voor uitwisseling van kennis en informatie met collega's en vakgenoten, en het onderhouden van de contacten die je in de loop van je werkzame leven hebt opgedaan. Op die manier heb je, als het écht nodig is, een goed onderhouden netwerk en ben je zichtbaar en vindbaar voor werkgevers en opdrachtgevers.

Ben je ondernemer?
Ook voor ondernemers is een optimaal LinkedIn profiel een belangrijke basis voor het vinden van opdrachten. Je kunt 'linken' met de mensen die je ontmoet tijdens bijeenkomsten, maar ook zorgen voor een zodanige zichtbaarheid dat je opvalt bij potentiële opdrachtgevers. Je leert in deze training onder meer een LinkedIn bedrijvenpagina te maken (speciaal voor ondernemers).

Hoe je LinkedIn precies gebruikt, hangt onder meer af van jouw zakelijke of zelfs persoonlijke doelen. Je leert in deze training hoe je LinkedIn optimaal kunt inzetten voor het bereiken van jouw doelen. Bij deze training krijg je schriftelijke feedback op en verbetersuggesties voor jouw profiel. Aan de hand daarvan kun je jouw LinkedIn profiel verbeteren.

Praktische informatie

Datum en tijd: maandag 2 februari 2016 van 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
Kosten: de training Een professioneel LinkedIn profiel kost € 79,= incl. 21% btw.
Locatie: bij A la Mer, Industrieweg 1 in Lemmer (aan het strand, tegenover de Beachclub Lemmer).

Schrijf je in voor de training Een professioneel LinkedIn profiel (met persoonlijke feedback)