Over mij

Mijn naam is Eef Huiser-van der Elst. Mijn loopbaan was lange tijd een zoektocht.
Ik heb een brede interesse en pak allerlei dingen snel op. Toch duurde het een tijd voordat ik 'mijn ding' gevonden had. Het kernkwadrant was al jaren één van mijn favoriete onderwerpen. In een loopbaantraject maakte ik kennis met het DISC® persoonlijkheidsprofiel en daarmee vielen vele puzzelstukjes op hun plaats. Sinds 2004 gecertificeerd DISC-trainer en coach. Over DISC kun je meer lezen onder button 'Teamcoaching'.

Vervolgens werd ik loopbaanadviseur bij een werving- en selectiebureau. Hier gebruikte ik veelvuldig de DISC-methode in loopbaan-, reïntegratie- en outplacementtrajecten. Uiteraard gecombineerd met verschillende andere methodes en huiswerkopdrachten. Hierna heb ik als trajectbegeleider bij gemeentes gewerkt met cliënten met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Ik had het werk gevonden waar ik écht blij van word! Ik heb in 2009 de Post-HBO Loopbaanbegeleiding gedaan en sinds 2011 ben ik Noloc Erkend Loopbaanprofessional en CMI Register Loopbaanprofessional. Hiermee wil ik laten zien dat ik veel waarde hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid. Hierop kun je me dan ook altijd aanspreken!

Het is mijn passie om mensen inzicht te geven in hun persoonlijke kwaliteiten en te ondersteunen bij de volgende stappen die ze zetten om hun doel te bereiken. Ik wil jou (weer) laten stralen, zowel in je privéleven als in je baan! Niet altijd hoeft dit in een andere baan te gebeuren. Soms kun je taken in je eigen functie wisselen of afstoten, je kunt anders leren omgaan met een situatie en effectiever leren communiceren met anderen, zodat je weer plezier krijgt in je werk. Wil je toch baan te veranderen, dan geef ik je handvatten om dat te bereiken. Zit je in een re-integratie- of outplacementtraject, dan begeleid ik je ook in het vinden van passend werk.

Het leren begrijpen van jezelf en de ander, en meer waardering op te brengen voorelkaar, heeft voor mij veel te maken met prettig functioneren. Op het werk geeft een betere onderlinge communicatie en goede samenwerking meer werkplezier én meer productiviteit. Daarom coach ik teams om beter met elkaar te communiceren en samen te werken. Het DISC-model werkt daarin heel verhelderend, is krachtig en toegankelijk voor iedereen. Met DISC snap je beter waarom het soms ingewikkeld is om met anderen te communiceren en samen te werken en leer je hoe je elkaar aanvult met ieders sterke punten.

Waar dat gewenst en nodig is, werk ik samen met andere deskundigen, zoals collega's, maar ook met specialisten op het gebied van gezondheid en financiën. Door mijn grote netwerk kan ik anderen raadplegen en wanneer nodig inschakelen.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.