APK-proeverij voor (HR-)managers

We kennen het allemaal: de APK voor de auto. Grote kans dat je ervoor zorgt dat je daar ieder jaar weer op tijd de APK voor je eigen auto regelt! Misschien doe je er tegelijkertijd een onderhoudsbeurt bij, zodat je zeker weet dat je auto weer helemaal in orde is.

Hoe zorg je ervoor dat niet alleen je auto, maar ook jijzelf, je collega’s en je organisatie helemaal in orde zijn voor langere tijd? Laat je dit alles ook regelmatig nakijken of alles nog goed werkt? Vaak gaan we ervan uit dat het allemaal naar wens gaat, totdat het tegendeel bewezen is. Vaak met de nodige extra kosten. Waarom zou je er niet voor kiezen om jaarlijks een APK voor je organisatie te doen, voor je medewerkers en voor jezelf? Om te kijken of de doelen voor iedereen helder zijn, of de samenwerking nog voldoet aan ieders wensen en of iedereen nog wel zo functioneert als je wilt.

Het instrument “Het Persoonlijke APK-spel” kan je hierbij helpen! Het is namelijk een krachtig instrument dat op een professionele en tegelijkertijd speelse manier meer uit de persoon, het bedrijf en/of medewerkers kan halen. Het Persoonlijke  APK-spel wordt tijdens een workshop ingezet, bijvoorbeeld bij het vormen van nieuwe teams, voor het verhogen van de werksfeer of om te achterhalen wat de knelpunten zijn in de samenwerking binnen een team. Een gecertificeerde APK Spel trainer zorgt ervoor dat je het optimale uit het spel en je team kunt halen.

Graag nodigen wij, Regina de Jong en Eef Huiser-van der Elst, als gecertificeerde APK-spel trainers, jou uit om persoonlijk kennis te met dit “Persoonlijke APK Spel”. We hebben een aantal APK-proeverijen gepland in Noord-Nederland, waar je zelf de kracht van het spel kunt ervaren. Je speelt met jouw eigen doel en zult ontdekken dat je verrassende inzichten krijgt over je doel en wat het spel in jouw organisatie kan betekenen. De eerste APK-proeverij was een groot succes, vandaar dat we op donderdag 19 januari 2012 weer een APK-proeverij organiseren. Locatie: De Showroom in Tzum. Aanmelden kan door een mail te sturen naar reginadejong@juveniscoaching.nl en/of eef.huiser@commpasscoaching.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5.498 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>